Vårt erbjudande till Bostadsrättsföreningar!

Under hela 2022 erbjuder vi ett kostnadsfritt besök samt ett fast pris på 30000 kr för en underhållsplan. Se till att få full koll på er ekonomi och era fastigheter med långsiktig planering. Hör av er till oss så kan vi berätta mer!

Trött på att söka efter väntande brev eller paket? Vi kan hjälpa er att effektivisera vardagen. Primär erbjuder det mesta inom arbetsplatsservice så kontakta oss gärna för en kostnadsfri och behovsanpassad servicerevision!

Tekniken förstärker ekosystemtjänster som jordens förmåga att hålla vatten, näring och förse grödan med viktiga bioaktiva hälsofrämjande ämnen. Vi hjälper dig att inokulerar träden för att skydda mot sjukdom, uttorkning och för att få en bättre utomhusmiljö.

Ladda upp för framtiden!

Elbilen är på frammarsch i världen och vi laddar inför framtiden. Kontakta oss på Primär så kan vi diskutera just dina behov gällande laddstolpar. Vi hjälper dig att ta nästa steg. 

Våren ligger i startgroparna och nu är det dags att göra en enkel insats för miljön genom att bygga ett insektshotell. Även insekterna har akut bostadsbrist och vi behöver dem för pollinering och biologisk mångfald. Kontakta oss - vi hjälper dig gärna med bygge och rätt placering! 🐝

Har ni koll på era tak? En lång blöt och kall vinter innebär ökad risk för kostsamma skador. Prata med våra duktiga taktekniker om hur ni kan få välmående tak genom regelbundna besiktningar och förebyggande åtgärder. 

Den 22 mars var det Världsvattendagen. Sveriges kranvatten hör till de bästa i världen, ändå ökar försäljningen av flaskvatten. Vi ser det som en självklarhet att vara "kranmärkta". Att producera och leverera en liter förpackat vatten kräver minst 300 gånger mer energi än att tappa upp en liter vatten från kranen. Så ju fler som väljer kranvatten före flaskvatten, desto mindre belastning på miljön. Vill ni också bli kranmärkta och arbeta för en bättre miljö? Hör av er till oss.

Du vet väl om att du har ett ansvar för lekplatsens säkerhet som fastighetsägare? Tveka inte att kontakta oss - vi hjälper dig att leva upp till säkerhetskraven genom en besiktning av lekplatsen! 

Undermålig ventilation upptäcks sällan på egen hand och därför är det viktigt att följa tidsintervallet på besiktningen och utföra korrekta och obligatoriska ventilationskontroller. En fel injusterad eller för dåligt ventilerad bostad kan leda till fuktskador och andra problem. Hör av er till oss, så hjälper vi er!