Har du koll på ventilationen inför sommaren?

Välfungerande ventilation skapar inte bara ett behagligt inomhusklimat för oss människor att vistas i, utan förebygger också mögel-och fuktskador vilket gör att våra byggnader håller längre. Vi har pratat med Pernilla Baltsén, kontraktschef på Primär, som berättar vad som är viktigt att tänka på.

Primär förbereder plats för unga i en framtidsbransch

Primär har alltid brunnit för viktiga samhällsfrågor och vill göra skillnad för både individ och samhälle. Linda Aidanpää Baronnet, VD på Primär, berättar om engagemanget och arbetet för ungas utveckling och integration i samhället.

 

Så arbetar Primär med inkludering och mångfald

Att arbeta för inkludering och mångfald är en självklarhet för Primär. Vi möter Camilla Källvik som är HR-chef och pratar mer om Primärs arbete för att vara en inkluderande arbetsplats.

Aktuella tips på tjänster vi kan hjälpa till med!

 

Vi hjälper dig att ta nästa steg!

Tveka inte att höra av dig till oss på: salj@primar.se

 

Du kanske också gillar

Från administratör till kontraktschef – Mary berättar om sin resa inom Primär

Mary Fällström började sin karriär inom Primär som administratör. Idag är hon kontraktschef och ansvarar för den operativa driften mot en av Primärs stora kunder. Här berättar hon om sin resa inom Primär.

Så kan Primär hjälpa dig med laddstolpar till elbil

Så kan Primär hjälpa dig med laddstolpar till elbil Petter Källvik är el-ansvarig på Primär och har jobbat som elektriker i över 20 år. Här delar han sina bästa tips till företag eller fastighetsägare som planerar att installera laddstolpar.

Så arbetar Primär med hållbarhet i varje led

Från starten 1987 har Primär lagt stort fokus på sitt hållbarhetsarbete. Grundaren Bengt Jildmalm har alltid brunnit för samhällsfrågor och därför säkerställt att Primär ska bidra till ett bättre samhälle.

Nytt kontor i Stockholm med hållbarhet i fokus

Under 2021 gick de tre bolagen inom koncernen ihop och finns nu under det gemensamma varumärket Primär. I samband med det har Primär tagit ett steg till i samma riktning. Kontoren i Stockholm finns nu på samma plats – en gemensam mötesplats som inret…