Postutdelning arbetsplatsservice

Arbetsplatsservice

Arbetsplatsservice Kontor Växel Och Reception

Hållbar kontorsservice för en modern
och attraktiv arbetsplats

Vi tror på att skapa framtidens arbetsplats - en arbetsplats som är hållbar, skräddarsydd och attraktiv för dig och dina medarbetare.

Låt oss hjälpa dig att skapa en produktiv och trivsam arbetsplats - utforska våra tjänster inom arbetsplatsservice som gör din vardag enklare.

Frukt På Jobbet En Tjänst Inom Kontorsservice

Arbetsplatsservice är en del av vår helhetsleverans

Primär gör er vardag enklare och effektivare genom att sköta om och utveckla era fastigheter och arbetsplatser.

Vi har ett heltäckande tjänsteerbjudande inom Facility Management. Oavsett bransch erbjuder och utvecklar vi smarta och effektiva tjänster där vi skräddarsyr leveransen.

För en del kunder tar vi ansvar för samtliga tjänster som behövs för att deras fastighet eller arbetsplats ska må bra och vara effektiv. Till andra kunder levererar vi enskilda eller en kombination av tjänster inom fastighetsservice, arbetsplatsservice och lokalvård.

Inom arbetsplatsservice har vi ett komplett utbud av tjänster och med vårt personliga och flexibla sätt att samarbeta tar vi tillsammans med er fram en unik lösning utifrån ert behov.

Postleverans arbetsplatsservice

Bra service skapar attraktiva arbetsplatser

Arbetsplatsservice, eller kontorsservice, är tjänster som underlättar vardagen och förbättrar upplevelsen för alla på en arbetsplats. Det innefattar allt från receptionstjänster, konferensservice, frukt- och växtservice, kontorsmaskiner och posthantering till projektledare för flyttar och konsulter inom facility management.

Riktigt bra service gör inte bara kontoret till en mer inbjudande plats; den lockar och håller kvar talangfulla medarbetare genom att skapa en miljö där alla trivs och kan göra sitt bästa.

Primär erbjuder helhetslösningar för ert kontor, men kan även leverera enskilda tjänster när ni vill säkerställa att de görs professionellt eller om ni själva har svårt att hinna med dem.

Oavsett storlek på uppdrag är vårt fokus alltid att göra er vardag smidigare och effektivare så att ni kan fokusera fullt ut på det ni gör bäst.

Ett urval av våra tjänster inom arbetsplatsservice

Primär har ett komplett erbjudande inom arbetsplatsservice som kan kombineras och anpassas utifrån ert kontors unika behov. Här är ett urval av våra populära servicetjänster för kontoret.

Reception

Ett professionellt första intryck och ofta spindeln i nätet för er service

Konferens

Bra service före, under och efter ert möte

Vaktmästeri

Tar hand om det löpande praktiska arbetet i huset

Post

Hantering av post och paket till och från era medarbetare

Kontorsmaterial

Ser till så att rätt kontorsmaterial alltid finns på plats

Entrémattor

Välkomnande samtidig som de håller smuts och fukt ute

Frukt

Alltid färsk och god frukt på arbetsplatsen

Varuautomater

Mellanmål och mat när det passar medarbetarna

Kaffe och vatten

Alltid påfyllda och fungerande maskiner 

Växter

Växter på jobbet skapar en trevlig arbetsmiljö och dämpar ljud

Flytt

Ansvar för planering och allt praktiskt vid flyttar

Avfall och miljö

Hanterar och förbättrar miljöarbetet på kontoret

Hyresgästanpassningar

Anpassar lokalen optimalt efter verksamhetens behov

FM-konsulter

Styr, administrerar och utvecklar FM-tjänster

Servicerevision

Förbättringar för minskade kostnader eller ökad kvalitet

Servicerevision för effektiv arbetsplatsservice

Lägre kostnad och högre kvalitet med servicerevision

Det är viktigt med en god överblick över de servicetjänster företaget köper. Då går det att spara pengar och känna sig trygg med att den serviceleverans man får är effektiv och hållbar.

För företag som är intresserad av ett samarbete erbjuder Primär en kostnadsfri servicerevision. Under revisionen granskas och analyseras befintliga leveranser och avtal och det görs en jämförelse med övriga marknaden.

Sedan presenteras en bild av nuläget tillsammans med förslag på förbättringar för att minska kostnaderna eller öka kvaliteten. Ofta kan det leda till en kostnadsbesparing på 15–20 procent eller mer.

Trivsamma och miljövänliga arbetsplatser

Det är många faktorer som bidrar till en trevlig arbetsplats, allt från hur rent det är till om det finns frukt i fikarummet. Läs artiklen om Primärs erbjudande av helhetslösningar som ökar trivseln och produktiviteten på er arbetsplats.

Vill du veta mer om arbetsplatsservice är du välkommen att kontakta oss