Nordr Vit

Välkommen till Primär

Jobba På Primär Personal

Är du vår nästa kollega?

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi månar om att vara en attraktiv och konkurrenskraftig arbetsgivare.

Vi präglas av en hög förändringstakt och en förmågan att hitta nya möjligheter att kontinuerligt flytta fram positionerna. 

På Primär söker vi ständigt efter ambitiösa och kompetenta kollegor som vill utvecklas och bidra till företagets framgång.

Vi erbjuder en dynamisk och utmanande arbetsmiljö där du kan växa både personligt och professionellt. Hos oss blir du en del av en gemenskap och en tillhörighet som vi är väldigt stolta över.

Kolla in våra lediga tjänster och skicka in din ansökan idag för att ta nästa steg i din karriär.

Primär som arbetsplats

Från administratör till kontraktschef – Mary berättar om sin resa inom Primär

Mary Fällström började sin karriär inom Primär som administratör. Idag är hon kontraktschef och ansvarar för den operativa driften mot en av Primärs stora kunder. Här berättar hon om sin resa inom Primär.

Johanna Forsberg – balansen mellan sport och siffror

Som en redovisningsekonom hos oss och en elithandbollsspelare på sin fritid, har Johanna funnit den perfekta balansen mellan arbete och idrott. Sedan hon var tio år gammal har handbollen varit hennes stora passion. Genom att kunna följa den drömmen p…

Att genomföra lärande i arbetslivet (LIA) på Primär

Irina Klestova studerar till fastighetsförvaltare på yrkeshögskolan John Ericsson Institutet. En del av utbildningen är lärande i arbete (LIA), där studenterna genom praktik förbereder sig för det kommande yrket. Sin LIA 2 genomför Irina just nu hos…

Människor som gör skillnad

På Primär är varje person viktig. Vi strävar efter att skapa en inkluderande företagskultur där alla medarbetare känner sig respekterade och värdefulla. Vi omfamnar mångfald och vår personal speglar samhällets olika bakgrunder och perspektiv. Hos oss skapas en trygg och produktiv arbetsplats där alla får samma rättigheter och möjligheter att blomstra och växa.

Praktik Som Fastighetsförvaltare

Att genomföra lärande i arbetslivet (LIA) på Primär

Genom att erbjuda praktik vill Primär ge erfarenhet av hur det är att arbeta i ett Facility Management företag. Vi är vana att ta emot praktikanter och ställer gärna upp i den mån vi har möjlighet.

Läs om Irina Klestovas erfarenheter. Hon studerar till fastighetsförvaltare på yrkeshögskolan John Ericsson Institutet. En del av utbildningen är lärande i arbete (LIA), där studenterna genom praktik förbereder sig för det kommande yrket. Sin LIA 2 genomförde Irina hos Primär.