Lokalvårdare på skurmanskin

Lokalvård

 

Lokalvårdare Med Städvagn

Lokalvård för en trivsam arbetsmiljö

Vi levererar effektiv, kvalitetssäkrad och hållbar lokalvård. Med vår långa erfarenhet har vi utvecklat smarta, ergonomiska och miljövänliga lösningar för att skapa trivsel i olika verksamhetsmiljöer. Oavsett om du är i behov av enstaka städtjänster eller skräddarsydda integrerade lösningar anpassar vi oss efter dina specifika behov.

Primär Fönsterputs I Galleria I Göteborg

Lokalvård som en del av en helhetslösning

Primär har ett heltäckande erbjudande inom Facility Management med alla tjänster som behövs för att en fastighet eller arbetsplats ska fungera effektivt.

För en del kunder tar vi ansvar för samtliga tjänster. Till andra kunder levererar vi enskilda eller en kombination av tjänster inom fastighetsservice, arbetsplatsservice och lokalvård.

Fördelen med en helhetslösning är att synergierna mellan olika tjänster och enkelheten med en kontaktperson gör det både billigare och effektivare. 

Ett urval av våra tjänster inom lokalvård

Primär har ett komplett erbjudande av lokalvårdstjänster som kan kombineras och anpassas utifrån ditt företags unika behov. Här är ett urval av våra lokalvårdstjänster.

Kontorsstäd

En ren arbetsplats förbättrar arbetsmiljön och ökar trivseln

Butiksstäd

En välstädad och fräsch butik höjer kundupplevelsen

Köpcentrum

Kunder stannar längre i en ren och välskött miljö

Trappstäd

Ökar säkerheten och trivseln och förebygger slitage

Fönsterputs

Ger ett bra första intryck och en ljusare arbetsplats

Rulltrappsstäd

Ger besökarna en positiv upplevelse och förebygger slitage

Garagestäd

Parkeringsgarage som underhålls håller länge

Storstäd

Grundlig städning som ser till att det skiner från golv till tak

Flyttstäd 

Flytten underlättas genom att ta professionell hjälp med städningen

Sanering

För tillfällen då vanlig städning inte räcker till

Klottersanering

Sanering av alla typer av oönskat klotter

Byggstäd

För både små och stora byggarbetsplatser

Fasadtvätt

Skyddar fastigheten och håller den ren och snygg

Golvvård

Förlänger livslängden för alla typer av golv

Möbeltvätt

Håller kontorets alla slags möbler rena och fräscha

Primär Kista Gallerian 9951

Bra städning är en god investering

Regelbunden professionell lokalvård är en god investering. Genom att underhålla och rengöra företagets utrustning, möbler och lokaler förlängs deras livslängd.

En ren och välordnad arbetsplats bidrar också till att förbättra de anställdas välbefinnande och ger kunder och besökare ett bra intryck av företaget.

Genom att minska risken för sjukdomar och olyckor blir arbetsplatsen också säkrare, vilket bidrar till lägre sjukfrånvaro.

Städning för en hållbar arbetsplats

Välfungerande städning är en viktig förutsättning för en hållbar arbetsplats.  Vi garantera att du alltid möter utbildad och legitimerad personal och vi arbetar ständigt med att förbättra oss för att kunna möta de allt tuffare kvalitets- och miljömålen som finns i samhället i stort.

Våra städtjänster är märkta med Svanen, Nordens mest välkända miljömärkning. Skillnaden på svanenmärkt lokalvård och traditionell lokalvård är bland annat att man förbrukar mindre rengöringsmedel och att det rengöringsmedel som används är miljömärkt. Licensen innebär också krav på transporter och användning av soppåsar.

Vårt miljöarbete bedrivs i enlighet med ISO 14001 och vi arbetar mot uppställda mål för minskad klimatpåverkan. Primär har också en stark inriktning på kvalitet och arbetsmiljö och är även certifierade enligt ISO 9001 och ISO 45001.

     

Vill du veta mer om våra tjänster inom lokalvård så tveka inte att kontakta oss