Trappstädning I Trapphus

Trappstädning

Städvagn För Trappstäd

Trappstädning skapar en ren och välkomnande entré

Ett välstädat trapphus ökar trivseln och säkerheten för de som bor eller arbetar i fastigheten, samtidigt som det ger besökare ett bra första intryck.

Genom att hålla trapphuset rent minskas också risken för slitage, framför allt under vintern då trapphuset är särskilt utsatt när snö och vägsalt förs in på skorna.

Hur ofta och hur mycket trappor behöver städas kan variera beroende på exempelvis fastighetens omgivning, trappornas användning samt årstid. 

Ett vanligt upplägg för att säkerställa att trapphuset hålls rent och snyggt är att ha trappstädning en gång per vecka och vid behov lite oftare.

Torkning Av Spegel I Hiss

Så går trappstädning till

Vad som ingår i trappstädningen anpassas utifrån era krav och behov. Vi har ett komplett erbjudande av tjänster inom lokalvård som även kan kombineras med våra tjänster inom fastighetsservice och arbetsplatsservice.

Ett vanligt upplägg vid trappstädning kan vara att städningen inleds med sopning eller dammsugning av golv och trappsteg för att avlägsna damm och smuts. Därefter fukttorkas ytor för att eliminera fläckar, medan väggar och räcken rengörs med en våt trasa.

Fönsterkarmar och eventuell inredning dammas, och vid behov rengörs även fönster om det finns sådana i trapphuset. Om trapphuset har mattor dammsugs dessa. Finns det hiss torkas väggar och speglar, knappar putsas och golv sopas och fukttorkas.

Vi levererar trappstädning i stora delar av Sverige. Här är några av våra orter. 

Göteborg, Malmö, Lund och Norrköping

Kontakta oss för mer information om trappstädning