Lokalvård Och Rengörning Av Golv Köpcentrum

Lokalvård i köpcentrum och gallerior

Primär Kista Gallerian 9951

Lokalvård som gör skillnad för köpcentrum och gallerior

Vår professionella, hållbara och effektiva lokalvård skapar en välkomnande och trivsam atmosfär för köpcentrumets eller gallerians kunder.

Vi håller rent i alla delar av köpcentrumet – från golv och väggar till entréer, utgångar, rulltrappor och toaletter.

Vi städar inför öppning och kontinuerligt under dagen. Eftersom varje köpcentrum är unikt, skräddarsyr vi städningen efter era specifika behov. Vare sig det gäller enstaka tjänster eller helhetslösningar.

Våra erfarna lokalvårdare använder moderna maskiner och våra städtjänster är Svanenmärkta, vilket innebär att vi använder miljövänliga städmetoder och produkter.

Lokalvård Köpcentrum I Göteborg

En välstädad galleria är en investering

Kunder stannar längre i en ren och välskött miljö. Bra lokalvård är även en investering och viktig ur säkerhetssynpunkt. Regelbunden städning minskar slitage och genom att hålla ytor fria från exempelvis vattenpölar eller spill minskas risken för olyckor.

Maskinsstädning Av Golv I Galleria

Alltid skräddarsydda lösningar

Vi kan ta ett helhetsansvar för de lokalvårdstjänster som behövs för att en galleria eller ett köpcentrum ska fungera bra och för att både kunder och de som arbetar i byggnaden ska trivas. Eller så kan vi leverera  enskilda eller en kombination av tjänster utifrån era önskemål.

Några av våra populära tjänster för gallerior och köpcentrum är daglig centrumstädning, maskinstädning av golv, garagestädning, fönsterputs, städning av toaletter, trappstädning och rulltrappsstädning.

Här är några av de orter där vi erbjuder lokalvård till köpcentrum och gallerior

Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund och Norrköping

Kontakta oss för mer information om lokalvård i köpcentrum och gallerior