Primär förstärker lokalvårdsverksamheten

Primär har ett heltäckande erbjudande inom Facility Management med alla tjänster som behövs för att en fastighet eller arbetsplats ska fungera effektivt. Ett av Primärs spetsområden är lokalvård som nu stärks genom rekryteringen av Markus Lahti som affärsområdeschef.

Markus Lahti affärsområdeschef lokalvård

Rollen som affärsområdeschef är nyinrättad med uppdrag att utveckla kunderbjudandet genom att bland annat samordna verksamheten nationellt.

 - Jag är väldigt glad över tillsättningen av Markus. Hans personliga egenskaper, breda affärsmässiga kompetens och långa erfarenhet inom branschen gör att han är klippt och skuren för att ta Primärs lokalvårdserbjudande till nästa nivå och samtidigt öka synergierna med våra övriga tjänsteområden, säger Primärs VD Thomas Front.

Markus Lahti har varit på Primär sedan augusti 2021 och har över 20 års erfarenhet inom lokalvård, bland annat från olika roller inom Coor och Compass Group och som VD för ett lokalvårdsbolag.

- Jag ser fram emot min nya roll i Primär. Det ska bli roligt att tillsammans med mina kollegor stärka vårt erbjudande och att i nära samarbete med våra kunder fortsätta utveckla smarta tjänster med stor kundnytta, säger Markus.