Office

Senaste nytt

Fortsatt förtroende!

Primär är väldigt stolta och glada över att ha fått fortsatt och utökat förtroende att säkerställa att Higab ABs fastigheter i Göteborg har trygga, och välskötta tak.

Tekniska Nämndhuset!

Primär är stolta och glada över att ha fått förtroendet att bygga upp ett modernt FM-Center för Tekniska nämndhuset i Stockholm!

Nytt förtroende!

Vi på Primär är stolta och glada över att ha fått förnyat och utökat förtroende av Nyfosa gällande teknisk förvaltning! Det nya och utökade förtroendet av Nyfosa gäller teknisk förvaltning för samtliga fastigheter i fyrbodal/Bohuslän.

Primär har fått förtroendet att vara Nordrs samarbetspartner!

Primär har fått förtroendet att vara Nordrs samarbetspartner gällande teknisk förvaltning. Vi levererar sedan tidigare kontorsplatsservice till Nordr!

En ny look för vår koncern

Den 18 januari 2021 fortsätter vårt arbete mot en starkare gemensam partner med ett bredare utbud av tjänster under samma "tak". Estate FM Group blir Primär FM Group och tidigare Estatebolagen, Fervent och Primär kommer att arbeta under samma varum…

Kostnadseffektiv smittbekämpning

Kostnadseffektiv smittbekämpning - kontakta oss för mer information och kostnadsförslag.

Guldsupporter till Bris

Varje dag, även på julafton, hör barn av sig till Bris och berättar om ensamhet, våld och övergrepp. Vi på PRIMÄR har valt att vara Guldsupporter till Bris och du kan också bidra. Gå in på www.bris.se och donera en gåva. Alla bidrag är välkomna, stor…