Nytt kontor i Stockholm med hållbarhet i fokus

Under 2021 gick de tre bolagen inom koncernen ihop och finns nu under det gemensamma varumärket Primär. I samband med det har Primär tagit ett steg till i samma riktning. Kontoren i Stockholm finns nu på samma plats – en gemensam mötesplats som inretts med hållbarhet i fokus. Här berättar Linnea Stigsdotter, Servicechef, mer om det nya kontoret, hållbarhetstänket och hur den här förändringen kan bidra till bättre leveranser till dig som kund.

Sammanslagningen av de olika verksamhetsområdena och flyttas till ett nytt gemensamt kontor har redan fått frukt. Enligt Linnea kan det bero på att bra samspel internt speglas i leverans gentemot kunderna:

– Fungerar de interna rutinerna bra kan lägga fokus på att leverera bra service till dig som är kund hos oss. Att finnas på samma plats hoppas vi ska bidra till att dialogen kan gå snabbare och smidigare.

Hon fortsätter:

– Vi tror och hoppas att det här ska gynna dig som kund på flera sätt. Framför allt genom kortare ledtider internt, och att du snabbare får svar på dina frågor eller leverans av det vi hjälper dig med.

Nytt men ändå inte – fokus på hållbarhet

När tre bolag flyttar ihop kan det behövas nya möbler och ny inredning, annars behöver det inte vara nytt rent bokstavligt. Linnea berättar om inredningen på kontoret i Stockholm och hållbarhetstänket bakom:

– För att hålla oss i linje med våra hållbarhetsmål har vi inrett det nya kontoret med återbrukade och restaurerade möbler. Inredning som skrivbord, stolar, soffor och lampor har köpts från en leverantör som säljer begagnade möbler, men som också restaurerar trasiga möbler och inredning. Kul för oss och bra för miljön!

Välkommen att besöka det nya kontoret

Efter en tid då många har arbetat hemifrån ser Primär fram emot ett omtag med den nya gemensamma mötesplatsen.

– Vi ser fram emot att ta emot dig i våra nya lokaler och att vi tillsammans kan nyttja våra nya förutsättningar på bästa sätt, att vi kan leverera god service och bidra till en klarare vardag för dig och din verksamhet, avslutar Linnea.

Linnéas 5 bästa tips för att inreda kontoret hållbart

  1. Leta begagnat!
  2. Våga variera (alla stolar behöver inte se likadana ut till exempel)
  3. Köp de begagnade möblerna från en leverantör i närheten, för att minska onödiga utsläpp
  4. Satsa på ljuskällor och möbler som har längre hållbarhet och som är tidlösa
  5. Investera i en vattenkran med både stilla och kolsyrat vatten för att undvika plast