Thomas

Primär FM Group välkomnar Thomas Front till ny VD

Thomas Front tillträder som ny vd och koncernchef på Primär FM Group AB med verkan den 1 maj 2023, och efterträder därmed Linda Aidanpää Baronnet.

Thomas tillför Primär stor erfarenhet och expertis inom FM och drift. Han har lång erfarenhet från ledande befattningar inom FM-branschen och kommer senast från Västra Götalandsregionen där han ansvarat för regionens serviceverksamhet. Hans gedigna meritlista täcker in positioner inom komplexa serviceverksamheter inom såväl Soft som Hard FM, inom Coor Service Management, AB Volvo och Volvo Cars. 

”Jag och styrelsen är mycket glada över att Thomas har tackat ja till rollen som koncernchef och VD för Primär FM Group. Thomas är en trygg ledare som kommer ta över stafettpinnen med fokus på Primärs tillväxt och hans passion för att leverera exceptionell kundservice gör honom perfekt för posten. Han har bred erfarenhet från ledande befattningar och kommer fortsätta arbetet med att utveckla bolaget och medarbetarna”, säger styrelseordförande Leif Eliasson.

”Jag ser framemot att tillträda min nya tjänst som vd och koncernchef för Primär FM Group. Det känns otroligt spännande att ta vid och fortsätta utveckla Primär och leveranserna till våra kunder, Primär är ett företag med bra värderingar och med fokus på utveckling. Jag har en genuin passion för människor, service och utveckling och Primär har visat på en fantastisk utveckling de senaste åren och det blir spännande att fortsätta den resan tillsammans med alla medarbetare och samarbetspartners. Koncernen står stark och är redo för fortsatt utveckling och tillväxt”, säger Thomas Front.

Som ny VD kommer Thomas att ansvara för att leda Primär FM Group övergripande strategi och verksamhet med fokus på att leverera högkvalitativa facility management-lösningar till kunder inom olika branscher. Hans ledarskap och expertis förväntas ytterligare stärka Primär FM Groups marknadsposition och driva på företagets fortsatta tillväxt.

Vi vill tacka Linda för det fantastiska arbete hon gjort under åren på Primär. Linda och det team hon byggt upp har utvecklat bolaget på ett mycket positivt sätt och vi önskar Linda all lycka till i sin nya roll”, avslutar Leif Eliasson.

Om Primär FM Group AB:

Primär FM Group AB, är en leverantör av FM -lösningar som erbjuder ett brett utbud av tjänster till kunder inom olika branscher. Med ett starkt engagemang för kundnöjdhet, innovation och hållbarhet är Primär FM Group AB dedikerade till att leverera exceptionella facility management-lösningar som hjälper kunder att optimera sin verksamhet och förbättra sin arbetsplatsmiljö.