Kabel-TV

PRIMÄR teknik med 25 års erfarenhet från kabel-TV branschen – din trygghet!

Vi bedriver fortlöpande utbildningar för att alltid tillfredsställa våra kunder och kan erbjuda projektering, byggnation, besiktning, drift och service för alla typer av kabel-TV nät. Ni får hjälp med att välja rätt systemlösning vid nyinstallation eller om ni önskar uppgradera alternativt komplettera er befintliga huvudcentral och/eller nät. Våra kunder är bl.a., kommunikationsoperatörer varav Com Hem AB är den största samarbetspartnern, privata fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, samfällighetsföreningar och kommunala bostadsbolag.

Verksamheten bedrivs över hela Sverige med kontor i Göteborg och Stockholm.

 

Kanalutbud och Operatörsavtal

Vi har lång erfarenhet från både analog och digital distribution. Vi samråder med våra kunder gällande den optimala lösningen utifrån önskemål, storlek och nätstruktur. Vi samarbetar med olika operatörer och är med och diskuterar fram den bästa lösningen för er.

 

Analog, digital TV och bredband över kabel-TV-nät

I ett kabel-TV nät kan man sända ut både analoga och digitala TV kanaler samtidigt. Det analoga utbudet benämns ofta som basutbud och som vanligtvis är ett kollektivt utbud. Digitala kanaler är som regel ett tilläggsutbud med möjlighet till individuella val av kanalpaket eller enskilda kanaler. Digital-TV ger betydligt skarpare och bättre bild och gör det även möjligt visa TV bilden i HD kvalité.

Vi bygger och utför service även på dubbelriktade kabel-TV nät som förutom TV-distribution är anpassade för bredbandsuppkopplingar till hushåll.

 

Service

Vår kundservice hanterar era frågor och felanmälningar och vi erbjuder även teknikservice med möjlighet till service/jouravtal för service dygnet runt årets alla dagar. Vi är ett CANT auktoriserat företag med BMF och Antenn certifierade tekniker. 

Varför skall jag ha jour avtal?
 Ibland kan oförutsägbara saker hända:
– Förstärkare och andra don kan gå sönder framförallt under sommarens åskperioder

– Skadegörelse på kabel-tv utrustning
– Signal problem i hus.
– Parabol eller antenn går sönder

 

CANT-auktorisation

Det ställs höga krav på effektiva lösningar, teknisk kompetens och kvalificerad service i dagens kommunikationsnät. Därav är alla PRIMÄRs tekniker CANT-auktoriserade.

 

.