Karriär

Här på PRIMÄR:s karriärsida kan du leta bland våra platsannonser, registrera din CV och söka jobb direkt.
Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete i ett av Sveriges största förvaltnings- & fastighetsserviceföretag. På PRIMÄR arbetar vi utifrån våra värderingar MER; Mål- medveten, Engagerad och Respektfull. För att jobba hos oss vill vi gärna att du delar dessa värderingar med oss. Vi ser framemot din ansökan.

Lediga tjänster

Om vi för tillfället inte har någon tjänst utannonserad som passar dig så kan du registrera din profil i vår databas inför framtida rekryteringar.

Erfaren Driftingenjör till Göteborg

Elektriker

Hållplatstekniker till spännande uppdrag i Lund

Skicka in jobbansökan

Tradgardsskotsel_Plantering

Praktikplats

Vill Du uppleva hur det är att arbeta inom fastighetsbranschen?

Genom att erbjuda praktik hos PRIMÄR fastighetsförvaltning AB vill vi ge Dig en positiv bild av hur det är att arbeta i ett facilities management företag. Praktiken ska bidra till att ge Dig erfarenhet, inblick och personlig utveckling. Vi är vana att ta emot praktikanter och vi ställer gärna upp i den mån vi har möjlighet. Vissa perioder har vi tyvärr begränsade resurser och blir då tvungna att säga nej.  

Sommarjobb

Behöver du arbete över sommaren?

PRIMÄR fastighetsförvaltning AB söker alltid extra personal inför sommaren. Du som söker sommarjobb hos oss skall inneha B-körkort och bör:

  • Ha ett positivt sätt
  • Vara ansvarsfull
  • Ha förmåga att ta egna initiativ
  • Tycka om att arbeta både självständigt och i grupp