Siffror vi är stolta över!

Primär i dag!

 

Primär som koncern är tillräckligt stor för att ha resurser att leverera till alla typer av kunder, men tillräckligt små för att vara kundnära och flexibla över hela Sverige. Vi är både specialister och generalister – våra olika verksamhetsområden ligger i framkant inom sina respektive områden – oavsett om det handlar om kaffe på jobbet, specialiststäd, ventilation eller att installera koaxialkabel. Därför vågar vi sticka ut och säga att vår vision är - Sveriges bästa arbetsplats och branschens nöjdaste kunder!

Tillsammans

Människor som gör skillnad!

Hos Primär är alla människor lika mycket värda och har rätt till samma möjligheter och rättigheter, vi välkomnar och uppmuntrar mångfald och inkludering och våra medarbetare speglar samhällets mångfald. Idag har vi anställda från ett flertal olika länder och vår ledningsgrupp består i lika stor del av män som kvinnor.

Vår inkluderande företagskultur inger trygghet och gör våra medarbetare starka och produktiva och det ger oss en mer attraktiv arbetsplats.

 

Vårt erbjudande 

Primär har ett komplett tjänsteerbjudande inom Facility Management. Oavsett din bransch levererar vi fastighets- och arbetsplatsservice (mjuka och hårda FM-servicetjänster). Vi erbjuder och utvecklar administrativa och tekniska tjänster och metoder inom fastighet, lokalvård, arbetsplatsservice, infra- och IT-området.

Vi anpassar oss efter ditt behov och skräddarsyr vår leverans efter dina önskemål. Såväl enstaka tjänster, paketerade lösningar och stora IFM-uppdrag levererar vi med flexibilitet, kompetens och alltid med en personlig kontakt.

Fördelarna med en professionell FM-leverantör ger kostnadseffektivitet genom professionalitet och skalfördelar samt flexibilitet och smidigheten genom att ha en kontaktpunkt. Detta är självklara komponenter i våra leveranser. Vi på Primär sticker ut genom vår kompetens och kvalitet genom våra fantastiska medarbetare. Det tycker vi själva, men även våra kunder som år efter år ger oss väldigt höga omdömen i vår årliga NKI-undersökning.

Kort om Primär

Primär är en koncern bestående av tidigare Estate Service Management, Estate Lokalvård, Primär fastighetsförvaltning och Fervent cleaning Company som nu verkar under det gemensamma varumärket Primär. Primär startades 1987 av vår grundare Bengt Jildmalm.

Idag har vi nästan 800 anställda och omsätter cirka 700 Mkr och är i stark utveckling.

Vi har sedan många år levererat kvalitativa servicetjänster vilket ger oss år efter år ett högt NKI (Nöjd kund index) på 4 (75) och våra kunder väljer att stanna kvar länge med oss. Det är vi stolta över – långsiktigt partnerskap med fokus på gemensam utveckling är vår hemmaplan.

Utöver nöjda kunder är nöjda medarbetare grunden till vår framgång. Vi mäter veckovis temperaturen på våra medarbetare och har ett högt NMI (Nöjd medarbetarindex). Det återspeglas också i låg personalomsättning och låga sjuktal.

Primär har ett starkt fokus på kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Verksamheten är ISO-certifierad sedan 2003 i 9001:2015 samt 14001:2015 och sedan 2016 OHSAS 45001:2018.

 

 

Computer

Vi finns i din vardag!

Vårt breda tjänsteerbjudande till en fantastisk kundportfölj inom både privat och offentlig sektor gör att vi finns i väldigt många människors vardag.

Om du tar tåget eller bussen eller shoppar i en galleria är det stor chans att det är vi som tar hand om din närmiljö. Och har du en bredbandsleverantör är det troligt att vi har ett finger med i spelet vad gäller både installation och service.

Vi är stolta över att leverera service till alla olika typer av fastighetsägare och hyresgäster såsom bostadsrättsföreningar, kontor och tillverkande industri. Vi ser till att infrastrukturen kring kollektivtrafik fungerar, levererar fastighetsservice och lokalvård till skolor, äldreomsorg och myndigheter.

Vill du bli en av våra nöjda kunder? Vi vill gärna hjälpa dig till en enklare vardag!

Leverantörssamarbete

Primär arbetar för ett hållbart samarbete med våra underleverantörer. Vi tar ansvar för de tjänster som Primär utför med hjälp av underleverantörer och säkerställer ett gemensamt ansvarstagande i alla led. Utförande av köpta tjänster och köpta varor är en stor del av vår leverans som påverkar kvalitén av vårt arbete. Vi förväntar oss att alla som har med oss att göra arbetar på ett sätt som överensstämmer med våra etiska principer och kvalitets- och miljökrav. Därför arbetar vi för att ha långsiktiga och goda samarbetsavtal med våra underleverantörer och ställer självklart lika höga krav på dem som oss själva. 

 

Uppförandekod för leverantörer!
En del av vårt hållbarhetsarbete finner vi i våra policyer. Vi arbetar på klassiskt vis och inkluderar alla aspekter i vårt hållbarhetsarbete. Nedan finner ni våra KMA policyer
Miljö och Kvalitetspolicy!
Arbetsmiljöpolicy!
Talk

Har du några funderingar? Hör av dig!

Talk