Teknisk Förvaltare med inriktning bostadsrättsföreningar, Göteborg

Till vår avdelning Teknisk och ekonomisk förvaltning med placering i Göteborg, söker vi nu en Teknisk Förvaltare med inriktning bostadsrättsföreningar.

 

Arbetsuppgifter

Som Teknisk Förvaltare ansvarar du för den tekniska förvaltningen av våra kunders fastigheter. Du har en bred roll med ansvar för planering, upphandling och avtal inom drift och underhåll. Du ansvarar för att på bästa sätt bidra till att kunden når en kostnadseffektiv fastighetsdrift. I rollen ingår även ansvar för rutiner, uppföljning och rapportering till kunden. Löpande kontakter med medlemmar och lokal-/bostadshyresgäster, entreprenörer och underkonsulter utgör en stor del av arbetet, och kundmöten utanför ordinarie arbetstid kan förekomma.

 

Din profil

Du har ett fastighetstekniskt tankesätt och har erfarenhet från fastighetsbranschen, antingen via en förvaltarutbildning eller genom minst 5 års yrkeserfarenet som förvaltare. Våra kunder förväntar sig en professionell och högkvalitativ förvaltning, och god ekonomisk och teknisk kunskap om fastigheter är därför avgörande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av underhållsplanering och upphandling av underhållsåtgärder. Erfarenhet från bostadsrättsföreningar är mycket meriterande

Tjänsten kan innebära ansvar för såväl mindre som större utvecklings- eller underhållsprojekt i kundens fastigheter, och erfarenhet därav är meriterande.

Som person är du positiv och flexibel, kan arbeta självständigt och är driftig, men gillar att arbeta i grupp och utväxla erfarenheter. Du har hög social kompetens, är duktig på att planera, strukturera och hålla dig till deadlines i ditt arbete. Vi ser att du som söker har en mycket god muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga och att du är en god pedagog.

På PRIMÄR arbetar vi utifrån våra värderingar MER; Målmedvetenhet, Engagerad och Respektfull och vi ser gärna att du delar dessa värderingar med oss.

 

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast lön, en sysselsättningsgrad på 100 % och tillträde enligt överenskommelse. Se även vår hemsida www.primar.se. Mer information om tjänsten lämnas av Daniel Gråsjö, telefon 031-709 10 00.

Din skriftliga ansökan med löneanspråk skickas till: Daniel Gråsjö, PRIMÄR fastighetsförvaltning AB, Första Långgatan 3, 413 27 Göteborg eller mailas till daniel.grasjo@primar.se.

Urval och intervju kommer att ske löpande. Märk din ansökan med ”Teknisk förvaltare”. Samtliga ansökningar behandlas konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!