PRIMÄR fastighetsförvaltning AB söker Förvaltare till Fyrbodal

PRIMÄR fastighetsförvaltning AB är ett förvaltningsföretag med ett brett tjänsteutbud inom teknisk- och ekonomisk förvaltning, fastighetsskötsel, fastighetsteknik, städservice, mark- och anläggning, rörläggeri, fastighetsrelaterade energitjänster, fiber- och teleteknik, bredband- och nätverksbyggande. Våra kunder är större offentliga och privata fastighetsägare/fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och samfälligheter. För närvarande är vi ca 320 anställda och omsätter närmare 380 Mkr. PRIMÄR är ett av de mest snabbväxande företagen i Sverige. Vi är för närvarande verksamma regionvis i Göteborg, Bohuslän, Småland, Skåne, Östergötland och Stockholm. Verksamheten bedrivs därutöver i två särskilda affärsområden Teknik och Energi.

Vi utökar nu vår verksamhet i Fyrbodal och söker därför en Förvaltare.

 

Arbetsuppgifter

Förvaltaren är den som driver utvecklingen av uppdragen samt utvecklar lösningar för kundens behov. Du ska kunna omförhandla befintliga avtal. Du upprättar budget, prognoser samt affärsplan. Dessutom följer du upp ovanstående samt gjorda investeringar. Som Förvaltare har du även ansvar för den personal som arbetar inom dina uppdrag, såsom fastighetsskötare, drifttekniker och reparatörer. Vi är ett välsvarvat team som du med din kunskap, bakgrund och erfarenhet ytterligare kan utveckla.

 


Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som förvaltare ska Du ha utpräglad servicekänsla och lätt för att samarbeta, såväl med kunder som med kollegor. Du ska också ha kunskap om teknisk och ekonomisk kompetens inom fastighetsförvaltning, förhandlingsvana samt erfarenhet av eget resultatansvar. Meriterande är även erfarenhet av bygg och mark. Dessutom vill vi att du har en akademisk examen, eller motsvarande erfarenhet, samt vana av att driva förändringsarbete. Tjänsten kräver även att du har B-körkort. Har du kunskap och erfarenhet av LOU, avtalsskrivning och kalkylering är detta synnerligen meriterande.

Personliga egenskaper

Du är en person som tar initiativ och uppnår resultat. Du kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du är utåtriktad och social samt har en utpräglad servicekänsla och lätt för att samarbeta, såväl med kunder som med kollegor. Du har en ekonomisk medvetenhet samt förstår och tillämpar affärsmässiga principer.

 

På PRIMÄR arbetar vi utifrån våra värderingar MER; Mål-medvetenhet, Engagerad och Respektfull och vi ser gärna att du delar dessa värderingar med oss.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast lön, en sysselsättningsgrad på 100 % och tillträde så snart som möjligt.

För mer information är du, fram till 3 oktober, välkommen att kontakta:

 

Regionchef Fyrbodal, Nico Hansson tel. 0702-168468 eller nico.hansson@primar.se

 

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast 10 oktober, 2014 till nico.hansson@primar.se