PRIMÄR fastighetsförvaltning AB söker Fastighetsskötare till Fyrbodal

PRIMÄR fastighetsförvaltning AB är ett förvaltningsföretag med ett brett tjänsteutbud inom teknisk- och ekonomisk förvaltning, fastighetsskötsel, fastighetsteknik, städservice, mark- och anläggning, rörläggeri, fastighetsrelaterade energitjänster, fiber- och teleteknik, bredband- och nätverksbyggande. Våra kunder är större offentliga och privata fastighetsägare/fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och samfälligheter. För närvarande är vi ca 300 anställda och omsätter ca 375 Mkr. PRIMÄR är ett av de mest snabbväxande företagen i Sverige. Vi är för närvarande verksamma regionvis i Göteborg, Norra Bohuslän, Småland, Skåne, Östergötland och Stockholm. Verksamheten bedrivs därutöver i två särskilda affärsområden Teknik och Energi.

Vi utökar nu vår verksamhet i Fyrbodal och söker därför en Fastighetsskötare.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för den dagliga driften av fastighetstjänsterna, och genom din fleråriga arbetslivserfarenhet inom fastigheter. I tjänsten ingår bl.a. arbetsuppgifter som:

– Tillsyn, skötsel och fel-avhjälpande underhåll av fastighetsanknutna tjänster

– Långsiktigt planerat underhåll i fastigheterna

– Kontakter med fastighetsägare

 

Kvalifikationer

Kunden förväntar sig högsta service och kvalitet. Därför söker vi dig som är serviceinriktad och tycker om kundkontakter, är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälp andra och du anstränger dig i att leverera bra lösningar.  Som person är du ansvarsfull, ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden både mot kund samt entreprenörer.  Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem i högt tempo.

 

På PRIMÄR arbetar vi utifrån våra värderingar MER; Mål-medveten, Engagerad och Respektfull och vi vill gärna att du delar dessa värderingar med oss. Vidare uppskattar vi att du som person är nyfiken och positiv, har initiativförmåga och kan skapa positiva kontakter såväl internt som externt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast lön enligt avtal och tillträde så snart som möjligt.

För mer information är du välkommen att kontakta:

Förvaltare: Billy Johansson på tel 0739-607804 eller billy.johansson@primar.se

 

Urvalet sker löpande, så välkommen med din ansökan snarast! Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt dock senast 10 oktober, 2014

 

Välkommen med din ansökan till: billy.johansson@primar.se