PRIMÄR söker Fastighetsekonom

PRIMÄR fastighetsförvaltning AB är ett förvaltningsföretag med ett brett tjänsteutbud inom teknisk- och ekonomisk förvaltning, fastighetsskötsel, fastighetsteknik, städservice, mark- och anläggning, rörläggeri, fastighetsrelaterade energitjänster, fiber- och teleteknik, bredband- och nätverksbyggande. Våra kunder är större offentliga och privata fastighetsägare/fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och samfälligheter. För närvarande är vi ca 320 anställda och omsätter närmare 380 Mkr. PRIMÄR är ett av de mest snabbväxande företagen i Sverige. Vi är för närvarande verksamma regionvis i Göteborg, Bohuslän, Småland, Skåne, Östergötland och Stockholm. Verksamheten bedrivs därutöver i två särskilda affärsområden Teknik och Energi.

Till vår avdelning Ekonomisk förvaltning med placering i Göteborg, söker vi nu en fastighetsekonom då vi expanderar ytterligare.

Våra kunder består av såväl samfällighets- och bostadsrättsföreningar samt fastighetsbolag. Du kommer att ansvara för den löpande redovisningen, avstämningar, löner, upprättande av bokslut och förslag till budget. För bostadsrättsföreningarna hanteras också budgetuppföljning och årsredovisning samt deklarationer och skatter. Till detta kommer också avgiftsavisering, påminnelsehantering m.m. Vi arbetar bland annat i programvaror från Visma och Real samt i Excel och Word. Tjänsten är utåtriktad och innebär mycket kundkontakt.

Du skall ha tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Vi ser det som ett krav att sökande har en ekonomisk utbildning och erfarenhet från affärsystem. Du är van vid att arbeta med rapportering, budget och bokslut. Har du erfarenhet från fastighetsbranschen är det mycket meriterande.

Som person är du positiv och flexibel, kan arbeta självständigt och är driftig, men gillar att arbeta i grupp och utväxla erfarenheter. Du har hög social kompetens, är duktig på att planera, strukturera och hålla dig till deadlines i ditt arbete. Vi ser att du som söker har en mycket god muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga.

På PRIMÄR arbetar vi utifrån våra värderingar MER; Målmedvetenhet, Engagerad och Respektfull och vi ser gärna att du delar dessa värderingar med oss.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast lön, en sysselsättningsgrad på 100 % och tillträde enligt överenskommelse. Se även vår hemsida www.primar.se. Mer information om tjänsten lämnas av Susanne Moberg, telefon 031-709 10 00.

Din skriftliga ansökan med löneanspråk skickas till:

Susanne Moberg, PRIMÄR fastighetsförvaltning AB,

Första Långgatan 3

413 27 Göteborg

Eller mailas till:

susanne.moberg@primar.se.

Märk din ansökan med ”Fastighetsekonom”. Vi vill ha ditt svar senast 2015-07-05.

Välkommen med din ansökan!