Publicerad 20 januari 2020

Nya huvudägare med branschkunskap till Estate FM Group

Estate FM Group har en ny ägarkonstellation med Mikael Ahlström och Bengt Jildmalm i spetsen. Bengt som är grundare av PRIMÄR fastighetsförvaltning AB går in med ett större ägande i Estate FM Group och Mikael Ahlström, som bland annat är grundare till Procuritas, kommer att kunna tillföra både sitt strategiska perspektiv på vår utveckling och bidra genom sin gedigna branschkunskap och stora kontaktnät.

Att återigen få gå in mer aktivt i arbetet med drift och förvaltning av fastigheter och nu med ett bredare tjänsteutbud tycker Bengt Jildmalm känns som en stimulerande utmaning.

Estate Group är en spännande gruppering med ny, stark ledning och det ska bli roligt att försöka bidra till att utveckla bolaget vidare, säger Mikael Ahlström.

Jag är stolt och glad över att få aktiva och erfarna ägare och att vi nu har rätt förutsättningar för att utveckla bolaget med sikte på framtiden.

Det ska bli fantastiskt roligt med denna nystart säger Linda Aidanpää Baronnet, VD Estate FM Group

Estate FM Group är en rikstäckande helhetsleverantör inom hård och mjuk Facility Management (fastighets- och kontorsservice) och består av bolagen Estate, PRIMÄR fastighetsförvaltning AB och Fervent Cleaning Company. Våra kunder finns bland fastighetsägare, kontor, industrier, köpcentrum, offentliga verksamheter, infrastruktur och bostadsrättsföreningar. Vi har totalt ca 1.200 anställda och omsätter ca 800 miljoner kronor.