Publicerad 21 september 2018

Linda Aidanpää Baronnet är sedan den 10 september ny VD för PRIMÄR fastighetsförvaltning AB

Linda har en gedigen bakgrund från FM-branschen. Hon kommer närmast från Coor Service Management där hon de senaste två åren har varit affärsenhetschef och lett en verksamhet med mer än 750 medarbetare. Linda har främst varit ansvarig för breda FM-uppdrag till små och medelstora företag med en stor geografisk spridning i Sverige. Specifikt inom fastighetsförvaltning och fastighetsdrift har hon under de senaste åren arbetat med kunder inom många olika segment, med en bredd alltifrån industriella fastigheter till kontorsfastigheter.

Innan sin anställning på Coor var Linda bl.a. marknadschef för Groupe Atlantic, ett ledande europeiskt företag inom inomhusklimat. Linda är utbildad civilingenjör med examen från både Luleå Universitet och Ecole Européenne d’Ingénieurs en Génie des Matériaux, Frankrike.

Linda kommer att ha sin bas på PRIMÄRs huvudkontor i Göteborg. Linda kommer också att vara en del av Estate FM Groups koncernledning.

– ”För oss är detta en näst intill perfekt rekrytering där vi räknar med att Lindas erfarenhet från Coor och Groupe Atlantic inom allt från ledarskap till fastighetsrelaterade frågor kommer att tillföra Primär en ny dimension. Jag ser också fram emot att hennes FM-erfarenhet kommer att bidra till hela koncernens fortsatta tillväxt”, säger Hans Josefsson, koncernchef för Estate FM Group.