Key Account Manager

Key Account Manager/Förvaltare Stationsunderhåll

PRIMÄR fastighetsförvaltning AB är ett förvaltningsföretag med ett brett tjänsteutbud inom teknisk- och ekonomisk förvaltning, hållplats-, och stationsservice, fastighetsskötsel, fastighetsteknik, städservice, mark- och anläggning, rörläggeri, fastighetsrelaterade energitjänster, fiber- och teleteknik, bredband- och nätverksbyggande. Våra kunder är större offentliga och privata fastighetsägare/fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och samfälligheter. För närvarande är vi ca 300 anställda och omsätter närmare 300 Mkr. PRIMÄR är ett av de mest snabbväxande företagen i Sverige. Vi är för närvarande verksamma regionvis i Göteborg, Bohuslän, Småland, Skåne, Östergötland och Stockholm. Primär är en del av Estate FM Group.

 

Arbetsuppgifter

Som KAM kommer du att driva ett av våra större kunduppdrag, både lokalt och regionalt med uppdrag i södra Sverige, i huvudsak i Malmö, Göteborg och Stockholm. Du kommer att ha huvudansvaret för samtliga avtal kopplade till denna kund och även ansvara för driften av Skåne/Halland. Din placeringsort är i Lund.

Rollen är den som driver utvecklingen av uppdragen samt utvecklar lösningar för kundens behov. Du ska kunna omförhandla befintliga avtal. Du upprättar budget, prognoser samt affärsplan. Dessutom följer du upp ovanstående samt gjorda investeringar. Som KAM har du även ansvar för den personal som arbetar inom dina uppdrag i Skåne.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som KAM ska du ha utpräglad servicekänsla och lätt för att samarbeta, såväl med kunder som med kollegor. Du ska också ha teknisk och ekonomisk kompetens inom fastighetsförvaltning, stationsförvaltning, förhandlingsvana samt erfarenhet av eget resultatansvar. Meriterande är även erfarenhet av bygg och mark. Dessutom vill vi att du har en akademisk examen, eller motsvarande erfarenhet, samt vana av att driva förändringsarbete.

Erfarenhet av arbete i stationsmiljö och utbildningarna BASÄVISTA, BASÄKSKYDD eller SOS-PL är meriterande.

Tjänsten kräver även att du har B-körkort.

Fastighetsförvaltare nivå 2-3.

Personliga egenskaper

Du är en person som tar initiativ och uppnår resultat. Du kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du är utåtriktad och social samt har en utpräglad servicekänsla och lätt för att samarbeta, såväl med kunder som med kollegor. Du har en ekonomisk medvetenhet samt förstår och tillämpar affärsmässiga principer

På PRIMÄR arbetar vi utifrån våra värderingar MER; Målmedvetenhet, Engagemang och Respekt och vi ser gärna att du delar dessa värderingar med oss.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 30 mars 2018. Ansöker gör du här