Feriearbete inom Fastighetsteknik/ Trädgårdsarbete i Göteborg

Arbetsuppgifter

Som fastighetstekniker/trädgårdsarbetare hos PRIMÄR ingår du i en grupp med olika yrkeskategorier och ansvarar tillsammans med övriga i gruppen för åtaganden i våra uppdrag mot kunder i Göteborgsområdet. Du arbetar i den dagliga driften av fastighetstjänsterna och arbetsuppgifterna består bland annat av:

• Löpande tillsyn och rondering med inriktning på teknik/yttre miljö

• Felavhjälpande reparationer och underhåll inom bygg, VVS samt yttre miljö

• Kostnadsbedömningar, i vissa fall utförande av beställningar, uppföljningar av utförda arbeten samt rapporteringar till kund

• Inre och yttre allmänna service- och underhållsarbeten

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant utbildning och/eller minst 2 års erfarenhet av liknande arbete. B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Personliga egenskaper

Hyresgästen förväntar sig högsta service och kvalité. Därför söker vi dig som är serviceinriktad, tycker om kundkontakter, är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem i högt tempo. Vi uppskattar att du som person är nyfiken och positiv, har initiativförmåga och skapar positiva kontakter både internt och externt.

Vi erbjuder

Som medarbetare på Primär erbjuds du ett kreativt och omväxlande arbete i fastighetsbranschen Tjänsten är en visstidsanställning under sommarperioden juni-augusti (fastighetsskötsel juni-augusti, yttre skötsel april-september). Sysselsättningsgrad på 100 % och fast månadslön.

För mer information och ansökan är du välkommen att kontakta:

Avdelningschef Christina Öberg, christina.oberg@primar.se alt via tel. 0707-858730

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast 31 mars, urvalsprocessen sker löpande.