Erfaren Områdeschef till spännande kontrakt i Stockholm

Brinner du för arbete inom fastighetsdrift och förvaltning, har du flera års erfarenhet av arbetsledning och trivs i roller där du får använda dig av din förmåga att bemöta kunder och stödja medarbetare? Vill du arbeta i en entreprenörsinriktad verksamhet med stort engagemang där personlig service och goda kundrelationer står högt på agendan? Då kanske du är vår nya områdeschef som tillsammans med oss kommer vara med och driva PRIMÄRs fantastiska tillväxtresa.

Tjänsten

Som områdeschef i ett av Primärs största kontrakt inom offentlig sektor har man ansvar för att arbetsleda och driva en leverans bestående av en grupp om 3-7 direktrapporterande tekniker. Tjänsten att arbeta med blandade förvaltarfrågor som besiktningar, förbättringar, energioptimering, projekt mm. Lönsamhet, beläggningsgrad, medarbetarnöjdhet och kundnöjdhet är viktiga nyckeltal som vi hela tiden följer upp och sätter upp mål kring.

Som områdeschef ingår du i kontraktets ledningsgrupp.

Inga längre reseavstånd finns då fastigheterna ligger inom ett begränsat geografiskt område.

Arbetsuppgifter
Som områdeschef ansvarar du för leveransen gentemot kund samt att PRIMÄR levererar det som avtalats till kund.

Vidare innebär tjänsten bl.a att:

  • Säkerställa att rutiner, struktur och processer för hur verksamhetens fastighetsdrift efterlevs
  • Genomföra avstämningsmöten med kund.
  • Delta på förhandlingar
  • Besiktningar
  • Arbetsleda, motivera och utveckla medarbetare

Kvalifikationer

Vi söker dig som har dokumenterad högskoleutbildning inom Fastighetsteknik. Du bör ha en kompetens och erfarenhet som överensstämmer med yrkesrollen Fastighetsförvaltare 2 enligt ”Fastighetsbranschens yrkesroller”.

Vi ser gärna att du minst 4 års erfarenhet av arbetsledning eller motsvarande inom verksamhet för fastighetsdrift/-förvaltning/-skötsel om minst 75 000 kvm. Din kompetens och erfarenhet av att utveckla och driva leverans både inom service som entreprenad värderas högt. Trivs du att arbeta i företag med stark tillväxt så är det en stor fördel.

Giltigt certifikat för ”Heta arbeten” samt körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen kommer vi lägga stor vikt vid din förmåga att leda, skapa engagemang och delaktighet för att nå gemensamma mål och åstadkomma resultat. Du är självgående och tar ansvar för ditt resultat. Att sätta upp mål och arbeta för att uppnå dem är något som du drivs av. Ett starkt önskemål är att du är full av energi och tycker det är roligt med utveckling av såväl medarbetare som leverans.

Din förmåga att samarbeta är god, du är lyhörd och brinner för att skapa relationer såväl internt som externt. Vidare är du strukturerad, skapar ordning och reda samt planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Självklart tycker du som vi att det är oerhört angeläget och spännande att få vara delaktig i ett företag med samhällsnyttiga tjänster som påverkar väldigt många människor i deras vardag.

På PRIMÄR arbetar vi utifrån våra värderingar MER; Mål-medvetenhet, Engagerad och Respektfull och vi ser gärna att du delar dessa värderingar med oss.

Vi erbjuder

En viktig och spännande roll i ett av PRIMÄRs större kontrakt. Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast månadslön, en sysselsättningsgrad på 100 % och tillträde så snart som möjligt.

För mer information är du välkommen att kontakta Affärsenhetschef Johan Lundin,  johan.lundin@primar.se

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast 7 juni, urvalsprocessen sker löpande. Din ansökan skickar du till: johan.lundin@primar.se. Märk ansökan med ”Områdeschef Norr”.