Arbetsledare region syd

Arbetsuppgifter
Som fastighetsskötare hos PRIMÄR ingår du i en grupp med olika yrkeskategorier och ansvarar tillsammans med övriga i gruppen för åtaganden i våra uppdrag mot kund. Du arbetar i den dagliga driften av fastighetstjänsterna och arbetsuppgifterna består bland annat av:

Löpande tillsyn och rondering med inriktning på yttre miljö

Grönyteskötsel

Städ utemiljö

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant utbildning och/eller erfarenhet av liknande arbete. B-körkort är ett krav för denna tjänst.
Personliga egenskaper  Som medarbetare på Primär erbjuds du ett kreativt och omväxlande arbete i fastighetsbranschen Tjänsten är en visstidsanställning under sommarperioden juni-augusti. Sysselsättningsgrad på 100 % och fast månadslön. Placeringsort är Lund, Helsingborg eller KristianstadFör mer information är du välkommen att kontakta:

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast 10 maj, urvalsprocessen sker löpande.

Ansökan skickar du till Avdelningschef Christer Nilsson, christer.nilsson@primar.se

Vi erbjuder

På PRIMÄR arbetar vi utifrån våra värderingar MER; Målmedveten, Engagerad och Respektfull och vi vill gärna att du delar dessa värderingar med oss. Vidare uppskattar vi att du som person är nyfiken och positiv, har initiativförmåga och kan skapa positiva kontakter såväl internt som externt.

Våra kunder förväntar sig högsta service och kvalité. Därför söker vi dig som är serviceinriktad, tycker om kundkontakter, är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälp andra och du anstränger dig i att leverera bra lösningar. Som person är du ansvarsfull, ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden både mot kund samt entreprenörer. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem i högt tempo.