Takbesiktning av fastighet

Vi gör din vardag enklare!

Två medarbetare från Primär besöker fastighet

Vi finns här för dig

Med våra smarta tjänster inom fastighetsservice, arbetsplatsservice och lokalvård kan du fokusera på din kärnverksamhet så löser vi resten.

Vi är en stor koncern som levererar tjänster till alla typer av kunder över hela Sverige. Samtidigt är vi små nog att vara flexibla och ha en nära relation med våra kunder.

Vårt erbjudande

Vi har ett komplett och rikstäckande tjänsteerbjudande inom Facility Management. Oavsett bransch erbjuder och utvecklar vi smarta och effektiva tjänster där vi skräddarsyr leveransen.

Hos oss får ni en kontaktperson för samtliga tjänster som kvalitetssäkrar och hittar de effektivaste lösningarna för just er.

Reglage för NKI

Positiv trend i årets NKI-undersökning!

Primärs årliga NKI-undersökning visar att kundnöjdheten ökat med 4 % sedan förra året. Det ger oss ett NKI på hela 79! Fyra av fem kunder sätter betyget 4 eller 5 (på en skala 1 – 5) på den övergripande nivån.

Våra kunder upplever att personalen bemöter dem på ett professionellt sätt, är tillgängliga, engagerade, effektiva och lätta att arbeta med. Vilket rimmar bra med våra värdeord: Tillsammans – Framåt – Kul.

Nu jobbar vi vidare med att återkoppla till våra kunder och utveckla de förbättringsområden som fångats upp genom synpunkter och önskemål i undersökningen.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev! 

Håll dig uppdaterad och få värdefulla insikter, regelbundna uppdateringar, experttips och smarta påminnelser som förbereder dig inför säsongsskiften direkt till din inkorg. 

 

Har du några funderingar?