Inom PRIMÄR pågår en ständig utveckling för att möta våra kunders krav på tjänster kring deras kärnverksamheter.

Bostäder

PRIMÄR erbjuder dig som ägare av bostäder en totalförvaltning av fastigheten. Det innebär att vi kan ta hand om alla delar som rör fastighetens ekonomi, administration, teknik och skötsel. Vi kan naturligtvis även åta oss delar av förvaltningen och skräddarsy efter era behov.

Kommersiella fastigheter & Köpcentrum

Förvaltning av kommersiella fastigheter och köpcentrum kräver att man bidrar till image, kontinuerlig utveckling och förnyelse för att bidra till ett konkurrenskraftigt kommersiellt center/köpcentrum, vilket PRIMÄR fokuserar på.

 

Kontor & Hotell

Vår förvaltning av kontor- & hotellfastigheter kännetecknas av medarbetare som förstår miljön och verksamheten och som fokuserar på mervärden såsom engagemang, service, flexibilitet och respekt.  Vi fungerar som en länk mellan fastighetsägare och driftoperatörer inom kontor- och hotellverksamheten.

 

Industri, Lager & Logistik fastigheter

Vid förvaltning av industri-, lager- och logistikfastigheter utgår vi från varje fastighets specifika förutsättningar. Högra krav på den dagliga skötseln och driften är en självklarhet för oss. Vi arbetar med mervärden som effektivitet, service och säkerhet.

 

 

 

Vård-, omsorgs- och utbildningsfastigheter

Våra tjänster för vård-,  omsorgs- och utbildningssektorn har i syfte att alltid leverera de bästa lösningarna för fastighetens och vårdens behov. I fokus står kvalitetssäkrade leveranser och hög servicegrad till vårdverksamheterna.

 

Stationsbyggnader, depåer & hållplatser

Förvaltning med fokus på kvalitet, trivsel och trygghet i resemiljön. Att leverera en kundnära förvaltning är våra ledord. Nöjda kunder återkommer. Det är utgångspunkten för oss i alla förvaltning.

 

Kundservice & Felanmälan

Vill du som hyresgäst eller kund anmäla ett fel eller något annat serviceärende? Fyll i formuläret genom att klicka på knappen. Om det är akut, ring 031-709 10 00.

För övriga frågor kontakta: info@primar.se

Senaste nytt

13:25

PRIMÄR fastighetsförvaltning AB önskar alla vänner, kunder, samarbetspartners och leverantörer en riktigt God Jul och ett Gott nytt år! Istället för julgåvor skänker vi ett bidrag till Star for Life….

Läs mer
2017.11.15

Kom och besök oss på Kistamässan den 17-18 november så berättar vi mer om vilka tjänster vi kan erbjuda din bostadsrättsförening. Allt från full fastighetsförvaltning till bredband, porttelefoni och bevakning….

Läs mer
Målstyrd förvaltning som passar alla. Vi förvaltar och utvecklar dina tillgångar.